Прикордонники арештували двох іноземців та виявили у порту викрадену в Литві вантажівку

НАЗАД
15 квiтня 2018 10:15

Двох іноземців та викрадений автомобіль за базою даних Інтерполу виявили співробітники Державної прикордонної служби України.

Двох іноземців та викрадений автомобіль за базою даних Інтерполу виявили співробітники Державної прикордонної служби України.   

Громадянина Естонії, якого розшукували у Німеччині, прикордонники Чернігівського загону заарештували у пункті пропуску «Сеньківка».

А в пункті пропуску «Паланка» прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали громадянина Молдови, якого розшукували за вчинені ним злочини на батьківщині.   

Крім того, сьогодні вранці прикордонники Одеського загону затримали викрадену у Литві вантажівку. Виявили викрадений транспортний засіб в пункті пропуску «Чорноморський-мтп». Автомобіль «Вольво» 2008 року випуску, за кермом якого був громадянин України, прибув на одному з теплоходів.   Під час перевірки автомобіля прикордонниками спрацювала база даних Інтерполу. 

По усіх випадках поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в м.Києві.  Осіб та вантажівку передано співробітникам поліції.

Варто зазначити, що з початку року за базою даних Інтерполу реалізовано 382 спрацювання щодо осіб та 40 – стосовно транспортних засобів.   

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси