Прикордонники Сумського загону затримали двох порушників з товаром та без документів

НАЗАД
12 лютого 2018 14:53

Днями прикордонники Сумського загону затримали двох порушників державного кордону та запобігли спробі незаконного переміщення через кордон товарів промислового призначення.

Днями прикордонники Сумського загону затримали двох порушників державного кордону та запобігли спробі незаконного переміщення через кордон товарів промислового призначення.

Минулої суботи прикордонний патруль за допомогою тепловізійного приладу за кілька метрів від держрубежу в районі населеного пункту Грабовське  Краснопільського району затримав громадянина України. Чоловік пішки незаконно перетнув українсько-російський кордон з території України в Росію та в зворотному напрямку з метою переміщення ящика з контрольно-перевірочною установкою для цивільної авіації. Крім цього, оглянувши прилеглу місцевість, охоронці кордону виявили ще 2 ящики з товарами промислового призначення, які були незаконно переміщені даним громадянином з території Росії.

Наразі на 28-річного місцевого жителя складені адміністративні матеріали з ст. 204-1 КУпАП. Вантаж встановленим порядком переданий відповідним правоохоронним органам для проведення подальших визначених законодавством заходів.

Ще одного порушника державного кордону України затримали на околиці н.п. Чуйківка, що у Ямпільському районі, прикордонники відділу «Свеса». Чоловік, який не мав при собі жодних документів, що посвідчують особу, прямував у напрямку українсько-російського кордону та мав на меті незаконного його перетнути поза встановленими пунктами пропуску.

Прикордонниками особу правопорушника встановлено. За порушення прикордонного режиму та за спробу незаконного перетинання державного кордону України на 43-річного громадянина складені адміністративні матеріали за ст. 202 та 204-1 КУпАП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси