Прикордонники Східного регіонального управління передали подарунки до дитячої обласної лікарні у Харкові

НАЗАД
18 грудня 2018 16:33

Напередодні Свята Святого Миколая співробітники Східного регіонального управління ДПСУ, Харківського прикордонного загону та Харківської окремої авіаційної ескадрильї побували в Обласному центрі крові у м. Харків.

Донорську кров прикордонники здали на потреби онкологічного та гематологічного відділення Харківської обласної клінічної дитячої лікарні, в якій проходять лікування діти, котрі зіштовхнулись з недитячими діагнозами – раком крові та іншими онкологічними захворюваннями, а також пацієнти неонатального хірургічного відділення, єдиного в Харківській області, де рятують недоношених діточок вагою від 500 грамів.

Як розповів головний лікар Харківського Центра крові Вадим Яворський, в період новорічних та різдвяних свят донори здають кров рідше, ніж в інший час, а потреби в ній зростають, тому така партія «рідини для життя» в цей період вкрай необхідна.

Після процедури делегація прикордонників прибула в Харківську обласну клінічну дитячу лікарню та зустрілась з адміністрацією закладу і персоналом онкологічного та гематологічного відділень, передавши талони про здачу донорської крові для маленьких пацієнтів, а також вітамінні подарунки - яблука, цитрусові, банани, засоби гігієни та дитяче харчування. 

Капелан Харківського прикордонного загону, який також прибув здати кров для діток, зауважив, що й лікарі, й прикордонники знаходяться кожен на своєму рубежі і боронять життя - прикордонники -  України, лікарі -  дітей!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси