Прикордонники Мостиського загону затримали «колядника», який прямував до Польщі поза пунктом пропуску

НАЗАД
08 сiчня 2018 11:25

Учора ввечері дільничний інспектор прикордонної служби отримав інформацію від місцевого жителя села Биків про рух однієї невідомої особи в напрямку Державного кордону України

Учора ввечері дільничний інспектор прикордонної служби отримав інформацію від місцевого жителя села Биків про рух однієї невідомої особи в напрямку Державного кордону України.

За лічені хвилин на вказаний напрям, вирушила група реагування відділу «Шегині».

Для перевірки інформації, пошуку та затримання невідомого прикордонникам знадобилось менше 10 хвилин. У результаті проведених пошукових заходів правоохоронці виявили та затримали одного громадянина України

Як з’ясували охоронці кордону чоловік був депортований з території РП півроку тому, а його закордонний паспорт згідно з базою даних значиться як «викрадений, втрачений, недійсний».

Подальша взаємодія з представниками Національної Поліції дозволила встановити ще одну важливу деталь – з кінця минулого року стосовно даної особи проводиться досудове розслідування за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин.

Не став винятком для «мандрівника» і його похід до Польщі. Здійснивши особистий огляд та огляд речей затриманого правоохоронці виявили в кишені рюкзака загорнуту в аркуш паперу речовину рослинного походження сіро-зеленого кольору.

За даним фактом до Національної Поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 309 ККУ.

Окрім того прикордонники склали протокол про адміністративне затримання терміном до 3-х діб, для з’ясування обставин правопорушення, за ст. 204. ч 1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси