Прикордонники Ізмаїльського загону вибороли 3 місце у міжнародних змаганнях з пляжного футболу у Молдові

НАЗАД
28 липня 2018 11:26

У футбольному дійстві взяли участь 8 команд, з них 6 від прикордонної поліції Молдови та по одній від Державної прикордонної служби України та прикордонної поліції Румунії

Учора в селі Джурджулешти, що у Кагульському районі Республіки Молдови, відбулись міжнародні змагання з пляжного футболу на Кубок Прута. Організатором спортивного свята стало Регіональне управління «Південь» Генерального Інспекторату прикордонної поліції Республіки Молдова.

У футбольному дійстві взяли участь 8 команд, з них 6 від прикордонної поліції Молдови та по одній від Державної прикордонної служби України та прикордонної поліції Румунії. Українських прикордонників представляв футбольний колектив від  Ізмаїльського загону.

Не зважаючи на примхи погоди, то проливний дощ, то спеку, на футбольному полі вирували справжні баталії.

За результатом турніру серед восьми команд перше місце виборола прикордонна команда від аеропорту Кишинів, друге -  господарі змагання, Регіональне управління «Південь», і третє місце - команда українських прикордонників.

За футбольною традицією, найкращі були нагороджені.

Серед яких кращим захисником став український прикордонник старший прапорщик Роман Руденко, якого було нагороджено кубком та іменним годинником.  Нагородження вручив заступник генерального інспектора прикордонної поліції Молдови В’ячеслав Гарштя. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси