Прикордонники та прикордонниці Харківського загону здобули 12 медалей на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування

НАЗАД
30 грудня 2021 08:26

Днями в м. Київ відбувся чемпіонат України зі спортивного орієнтування. У змаганнях взяли участь понад 140 учасників представники всіх областей України.

Чотири представники Харківського прикордонного загону входили до збірної Харківської області. Нагороди розігрівалися на дистанціях з масстарту, спринту та подовження дистанції.

Наші спортсмени здобули нагороди майже на всіх дистанціях та у всіх вікових групах. А старший сержант Наталія Мусієнко ще й виконала норматив «Кандидата у майстри спорту України».

Штаб – сержант Ігор Журавльов здобув 1 місце на довгій дистанції, 1 місце на спринтерській дистанції та 2 місце на середній дистанції.

Старший сержант Наталія Мусієнко отримала 1 місце на середній дистанції, 1 місце на спринтерській дистанції та 3 місце на довгій дистанції.

Штаб – сержант Марія Луняк зайняла 2 місце на спринтерській дистанції, 2 місце на довгій дистанції та 3 місце на середній дистанції.

Старший сержант Наталія Коврига зайняла 2 місце на середній дистанції, 3 місце на спринтерській дистанції та 3 місце на довгій дистанції.

Всього прикордонники здобули 12 медалей.

«Спортивне орієнтування – це не тільки спорт, де на першому місці голи, очки, секунди, тут завжди є місце для спілкування з природою. А у природи, як відомо, немає поганої погоди. Це психологічна гра, в якій спортсмен на трасі змагань щомиті розгадує дистанційну шараду», - розповідає Наталія Коврига.

Переможців в особистому заліку нагороджено медалями.

Вітаємо спортсменів та бажаємо спортивних успіхів та перемог!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси