Прикордонник Південного регіонального управління виборов першість у Чемпіонаті світу з поліцейського хортингу

НАЗАД
15 листопада 2021 11:08

Днями, в м. Трускавець, що на Львівщині, пройшли Чемпіонат світу з поліцейського хортингу серед правоохоронних органів та Чемпіонат Європи з бойового хортингу.

У змаганнях взяли участь понад 350 учасників з Польщі, Білорусії, Великобританії та інших країн. Україну представляла збірна команда з різних правоохоронних структур, серед яких Державна прикордонна служба, Служба судової охорони, Національна поліція України, Державна кримінально – виконавча служба, Державна служба надзвичайних ситуацій, представники Київського інституту Національної гвардії України та Дніпропетровського університету внутрішніх справ.

За результатами змагань І місце у розділі «Техніка самозахисту» , І місце в розділі «Борцівська сутичка» у важкій категорії та ІІ місце в розділі «Самозахист» у віковій категорії «30+» здобув військовослужбовець Південного регіонального управління, кандидат у майстри спорту з бойового самбо та дзюдо, чемпіон світу з поліцейського хортингу попередніх років – майор Володимир Гонтар.

Нагадаємо, що полійцейський хортинг – новий професійно-прикладний вид спорту, який забезпечує систему формування готовності до дій в екстремальних умовах працівників силових структур.

21 серпня 2009 року хортинг офіційно визнаний видом спорту.

Вітаємо чемпіона з перемогою та бажаємо нових здобутків!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси