Представники Держприкордонслужби України взяли участь у засіданні Панелі Східного партнерства з міграції та інтегрованого управління кордоном

НАЗАД
14 червня 2019 09:24

13–14 червня представники Державної прикордонної служби України взяли участь у засіданні Панелі Східного партнерства з міграції, мобільності та інтегрованого управління кордоном.

Захід відбувся у Мінську за підтримки спільної ініціативи «Східне партнерство», в якій беруть участь Європейська Комісія, держави – члени ЄС та шість східноєвропейських держав – Азербайджан, Білорусь, Вірменія, Грузія, Молдова та Україна.

Українські прикордонники презентували власний досвід розробки проекту Стратегії інтегрованого управління кордоном і Плану її реалізації, перспективи їх схвалення та подальшого практичного запровадження.

Представниками різних європейських інституцій надано високу оцінку опрацьованої Україною в рекордні строки проекту Стратегії та відзначено прогресивність цього документа, що немає аналогів у світі та у подальшому може бути використаний як базовий зразок для інших держав.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси