Представниці Держприкордонслужби України беруть участь у 56-й Щорічній Міжнародній конференції жінок правоохоронних органів

НАЗАД
28 серпня 2018 08:36

На учасників заходу очікують чотири дні насиченої програми конференції, під час якої плануються виступи української делегації.

26 серпня представниці Державної прикордонної служби України взяли участь в офіційному відкритті та урочистому параді на честь 56-ї Щорічної Міжнародної конференції жінок правоохоронних органів, організованій Міжнародною Асоціацією жінок-поліцейських в м. Калгарі, Канада.

Цьогоріч делегація прикордонного відомства України представляє службу у складі новоствореної Української Асоціації представниць правоохоронних органів – проекту, що реалізується Програмою підготовки поліцейських (РТАР) та виконується компанією Agriteam Canada за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Канади.

Відмітимо, що Міжнародна Асоціація жінок поліцейських розпочала свою діяльність у 1915 році як організація, що має на меті забезпечити професійний розвиток, менторінг, кар'єрне зростання, становлення та визнання жінок-поліцейських по всьому світу. На сьогодні Міжнародна Асоціація налічує 60 держав-учасниць, до яких належить і Україна.

Варто додати, що позаштатний радник Голови Держприкордонслужби підполковник Ольга Деркач та заступник ректора з персоналу Національної академії відомства полковник Олена Волобуєва навесні 2018 року стали повноцінними членами міжнародної організації.

В офіційній церемонії відкриття конференції, присвяченій жіночому лідерству та змінам на краще, взяли участь близько 800 жінок-лідерів-поліцейських та 100 чоловіків, які підтримують жіноче лідерство, з майже 40 держав світу.

Українська Асоціація представниць правоохоронних органів привернула увагу учасників до безпрецедентних змін, що відбуваються в Міністерстві внутрішніх справ України загалом та Державній прикордонній службі України зокрема в контексті реалізації принципу рівних прав і можливостей жінок і чоловіків.

На учасників заходу очікують чотири дні насиченої програми конференції, під час якої плануються виступи української делегації, неофіційні спілкування, обмін досвідом, обговорення ґендерного порядку денного, налагодження контактів та визначення потенційних напрямів співробітництва.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси