Правоохоронці припинили спробу незаконного вивезення дитини в Росію

НАЗАД
02 серпня 2019 09:10

Громадянина України, який потайки від матері намагався вивезти малолітню дитину до Російської Федерації, затримали на кордоні з РФ.

1 серпня ц.р., завдяки спільним діям підрозділів внутрішньої безпеки по Луганському прикордонному загону, УЗЕ в Луганській області ДЗЕ НП України, за процесуального керівництва військової прокуратури Луганського гарнізону Об’єднаних сил, при спробі дачі хабаря в розмірі 5000 російських рублів та 1200 гривень затримано громадянина України. Чоловік потайки від матері намагався вивезти малолітню дитину до Російської Федерації.

Прикордонник відмовився від зазначеної неправомірної вигоди в пункті пропуску «Танюшівка», що на Луганщині. Заходи проводилися у рамках досудового розслідування за ч. 3 ст. 369 КК України, яке проводиться слідчими СУ ГУНП в Луганській області, в ході здійснення контролю за вчиненням злочину.

Правопорушника затримано у порядку ст. 208 КПК України. За результатами слідчих дій буде вирішено питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Слідчі дії тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси