Правоохоронці посилюють боротьбу з нелегальною міграцією в рамках проведення операції «Мігрант»

НАЗАД
16 серпня 2018 15:57

За дорученням Міністерства внутрішніх справ України на всій території держави триває проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант».

Метою цих заходів є запобігання порушенням законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства, протидія незаконній міграції та порушенням правил перебування іноземців на території України.

Як уже повідомлялося, з початку проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант» Держприкордонслужбою спільно з іншими взаємодіючими органами складено більше 1240 адмінпротоколів за ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України». Загалом накладено штрафів на загальну суму понад 11,1 мільйонів гривень.

Крім того, в окремих регіонах сплановано комплекс практичних заходів. На ймовірних напрямках протиправної діяльності у контрольованих прикордонних районах організовано спільне несення служби прикордонників з представниками інших правоохоронних органів.

Зокрема у тісній взаємодії наразі заходи проводяться в Сумській, Харківській та Луганській областях військовослужбовцями прикордонних загонів, співробітниками оперативно-розшукових підрозділів Східного регіонального управління, підрозділами Національної поліції, Державної міграційної служби України та Служби безпеки України.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси