Правоохоронці на Львівщині виявили ще одного вирощувача конопель

НАЗАД
16 серпня 2019 12:22

За інформацією та участю оперативних співробітників Держприкордонслужби спільно з представниками Національної поліції у прикордонні на Львівщині припинено діяльність чергового вирощувача наркотичних рослин.

Учора під час обшуку житла та присадибної ділянки жителя Мостиського району Львівської області було виявлено рослини та готові до збуту висушені й подрібнені частини коноплі. Заходи проводились оперативними співробітниками Західного регіонального управління та співробітниками Яворівського відділу ГУ Національної поліції у Львівській області в рамках роботи по кримінальному провадженню, внесеному до ЄРДР за ст. 310 ККУ «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель».

Всього в підвалі будинку в ході процесуальних заходів правоохоронці знайшли 5 рослин коноплі, значну кількість розфасованих поліетиленових пакетів та банку об’ємом 2 літри з висушеним та подрібненим матеріалом, а також необхідні матеріали та засоби для вирощування наркотичних рослин у закритому ґрунті. 

Наркотичні рослини та висушені їх частини вилучені співробітниками поліції для подальшої експертизи, триває комплекс процесуальних заходів з метою оголошення підозри об’єкту кримінального провадження та подальшої передачі матеріалів справи до суду.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси