Позашляховик з 13 ящиками сигарет затримали прикордонники Подільського загону

НАЗАД
25 вересня 2017 11:24

Попередню інформацію про можливе переміщення контрабанди сигарет на територію України прикордонники отримали від оперативників Південного регіонального управління

Попередню інформацію про можливе переміщення контрабанди сигарет на територію України прикордонники отримали від оперативників Південного регіонального управління. Відтак, учора по обіді дільничний інспектор прикордонної служби виявив трьох невідомих, які переносили короби з боку Республіки Молдова на територію України і вантажили їх в автомобіль «Нива».

Помітивши прикордонний наряд порушники відразу сіли в автомобіль і втекли в напрямку села Олексіївка. Однак, вони не передбачили, що цей прикордонний наряд був не єдиною їхньою проблемою.

На перехоплення зловмисників вирушила група реагування від відділу прикордонної служби «Загнітків» спільно з офіцерами ОРВ та представниками СБУ.

Відшукали автомобіль втікачів з вантажем тютюнових виробів на околиці села Попелюхи. Водій транспортного засобу зник у невідомому напрямку, щоправда його особу та одного з його поплічників вже встановлено.

13 ящиків сигарет молдовського виробництва та автомобіль прикордонники передали представникам фіскальної служби.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси