Політ за маршрутом. Район обстежено, порушника виявлено

НАЗАД
17 березня 2021 14:10

У ході навчання прикордонники вивчають призначення, можливості та тактико-технічні характеристики безпілотних авіаційних комплексів МП-1 «Spectator-М».

На базі центру підготовки з застосування та експлуатації безпілотних авіаційних систем Головного центру підготовки особового складу, що в Оршанці, здійснюється підготовка фахівців з виконання завдань з повітряного моніторингу державного кордону.

У ході навчання прикордонники вивчають призначення, можливості та тактико-технічні характеристики безпілотних авіаційних комплексів МП-1 «Spectator-М». Також велику увагу приділяють вивченню змісту керівних документів з організації та виконання польотів державної авіації, вимоги аеронавігаційного, метеорологічного та орнітологічного забезпечення польотів.

Під час практичних занять персонал здобуває навики з розробки та запису маршруту польоту на БпЛА, злету, польоту за маршрутом (моніторингу державного кордону та прикордонної інфраструктури). Крім того, обстеженню визначеного району (пошуку порушників або ознак протиправної діяльності) та супроводженню виявленого порушника, наведенню на нього прикордонного наряду. А також ефективному використанню усіх можливостей БпАК під час виконання різноманітних завдань (пошуку, розпізнаванню, супроводу об’єктів в ході повітряної розвідки).

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси