Поблизу українсько-словацького кордону затримали росіянина

НАЗАД
12 вересня 2020 09:24

Учора близько опівдня прикордонники Чопського загону затримали громадянина Російської Федерації, який намагався незаконним шляхом потрапити до Словаччини.

Невідомого виявили у лісі, поблизу населеного пункту Княгиня Великоберезнянського району. Коли його помітив прикордонний наряд, він саме  намагався подолати загороджувальний паркан. Побачивши військовослужбовців, чоловік вдався до втечі. Його зупинили за кількасот метрів від до державного рубежу за допомогою службового собаки. Він намагався чинити спротив, але був затриманий. 

При собі втікач мав паспорт громадянина Росії та розповів, що мав намір дістатися аж до Великої Британії у пошуках кращих умов життя.

З метою встановлення усіх обставин правопорушення, незаконного мігранта доставили у прикордонний підрозділ. Після проведення перевірочних заходів його притягнуть до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та  за ст.  185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону».

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси