Поблизу Новотроїцького прикордонники виявили схрон з боєприпасами

НАЗАД
24 лютого 2021 11:41

Військовослужбовці оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби продовжують виявляти на Донбасі місця накопичення зброї, боєприпасів та вибухівки

Учора за оперативною інформацією прикордонники виявили схрон з боєприпасами в зруйнованій будівлі у селі Ольгинка на Донеччині. Під час огляду споруди військовослужбовці Донецького прикордонного загону та працівники Управління стратегічних розслідувань ГУ Нацполіції у Донецькій області виявили сховок, в якому було 9 снарядів калібру 30 мм, 350 набоїв калібру 5,45 мм та 1 набій калібру 7,62 мм.

За даним фактом у територіальний підрозділ Нацполіції надіслали повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Слідчо-оперативні дії тривають.

Зазначимо, що з початку 2021 року прикордонники Східного регіонального управління Держприкордонслужби України зі складу Об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей виявили 6 сховків зі зброєю та боєприпасами, з яких вилучили 1 протитанковий гранатомет, 395 набоїв для стрілецької зброї різних калібрів, 36 ручних осколкових гранат та 2 артилерійські снаряди.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси