Поблизу Чопа затримано француза, який незаконно перетнув кордон та велосипедом їхав до Києва

НАЗАД
18 вересня 2019 11:19

Ввечері 17 вересня у залізничному пункті пропуску «Чоп (Страж)» затримано 21-річного громадянина Франції, який поза контролем перетнув державний кордон зі Словаччини в Україну.

Про рух особи, який зафіксовано за допомогою камер відеоспостереження,  прикордонникам повідомили словацькі колеги. У вказаний район негайно вирушила група реагування від відділу «Тиса». Згодом співробітники Держприкордонслужби виявили іноземця на залізничній колії поблизу пункту пропуску. Правопорушника, який прямував велосипедом у напрямку Чопа, затримали та доставили у прикордонний підрозділ. Хлопець мав із собою ідентифікаційну картку громадянина Франції. Він пояснив, що їхав до Києва з туристичною метою, але не врахував, що Україна та Словаччина розділені державним кордоном.

З метою з’ясування обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності, затриманого помістили у пункт тимчасового тримання Чопського загону. За незаконне перетинання держрубежу він відповість перед судом, після чого його повернуть на територію Словаччини у порядку реадмісії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси