Підроблені документи – зіпсована подорож

НАЗАД
08 лютого 2018 11:23

У міжнародному аеропорту «Одеса» під час оформлення пасажирів рейсу «Стамбул - Одеса» у правоохоронців виникли сумніви щодо дійсності паспортного документа одного із громадян. Як з’ясували прикордонники Одеського загону, правопорушник є громадянином Бангл

Трьох іноземців з підробленими документами виявили співробітники Держприкордонслужби в аеропортах Одеси та Львова.

Сьогодні в міжнародному аеропорту «Одеса» під час оформлення пасажирів рейсу «Стамбул - Одеса» у правоохоронців виникли сумніви щодо дійсності паспортного документа одного із громадян. Як з’ясували прикордонники Одеського загону, правопорушник є громадянином Бангладеш, але на перевірку пред’явив підроблений  паспорт громадянина Індії.

Крім того, учора в міжнародному аеропорту «Львів» під час оформлення пасажирів рейсу «Стамбул-Львів» у прикордонного наряду виникли сумніви щодо дійсності пред’явлених документів двох подорожуючих, громадян Республіки Конго та Туреччини. За результатами поглибленої перевірки правоохоронці викрили повну підробку посвідки на постійне проживання в Україні та спеціального паспорта іноземців.

Стосовно порушників до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів). Іноземці наразі очікують повернення зворотними рейсами.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси