Петро Цигикал: Держприкордонслужба нарощує посилення підрозділів новітнім озброєнням та технікою

НАЗАД
12 вересня 2018 13:29

Про це Голова Державної прикордонної служби України заявив перебуваючи з робочою поїздкою в підрозділи Західного регіонального управління на Закарпатті.

«Державна прикордонна служба України рухається за двома векторами. Перший – це військова складова, інший – правоохоронна діяльність. І сьогодні прикордонна служба здійснює свою діяльність не тільки на сході країни, де бореться з агресором, а й на всій ділянці українського кордону», - сказав Петро Цигикал.

Він додав, що відбувається копітка щоденна протидія всім тим загрозам, які існують сьогодні на кордоні. Серед них тероризм, контрабанда, нелегальна міграція, торгівля людьми і діяльність диверсійних груп. Також Петро Цигикал відмітив роботу всіх прикордонників, які пильно несуть службу.

Окремо очільник відомства наголосив на підтримці охоронців кордону Президентом та Урядом країни. Завдяки чому підвищується соціальна захищеність військовослужбовців, будівництво житла і медичне забезпечення, а також триває робота над підвищенням грошового забезпечення.

Крім того, Голова Держприкордонслужби наголосив на посилені підрозділів новітнім озброєнням та технікою.

«Нині відомство має 1600 одиниць броньованої техніки, продовжується закупівля сучасного автомобільного транспорту. В підрозділах практично не залишилось старої техніки», - відмітив Петро Цигикал.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси