Перший заступник Голови ДПСУ зустрівся з Головою Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні

НАЗАД
03 серпня 2022 15:28

У ході зустрічі сторони обговорили питання двосторонньої співпраці та перспективи її подальшого розвитку.

Голова Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні Ан Нгуєн на початку зустрічі висловив слова підтримки та захоплення українськими прикордонниками, які першими зустріли ворога та спільно з іншими складовими Сил безпеки та оборони продовжують захищати Україну та давати відсіч агресії росії.

Водночас перший заступник Голови ДПСУ Володимир Нікіфоренко подякував Міжнародній організації з міграції в Україні за послідовну підтримку Державної прикордонної служби України в питаннях інституційного розвитку та наближення до кращих світових стандартів у сфері прикордонного менеджменту, у тому числі в підтримці у відстоюванні територіальної цілісності України.

Сторони також обговорили безпекову ситуацію на державному кордоні України, ситуацію в пунктах пропуску через державний кордон та виклики, які стоять перед прикордонниками.

Окремо представники МОМ підняли питання щодо потреб ДПСУ в контексті надання Україні статусу кандидата в члени ЄС та підтвердили свою готовність до спільної діяльності, у тому числі шляхом реалізації спільних проєктів та ініціатив.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси