Перетнути українсько-польський кордон п’ятеро громадян Туреччини намагалися нелегально

НАЗАД
11 листопада 2019 10:19

Дві групи мігрантів, які під покровом ночі незаконно пробиралися до Польщі, затримали впродовж вихідних прикордонники Мостиського загону.

Так, у суботу, 9 листопада, прикордонники відділу «Смільниця» отримали інформацію від місцевого жителя про рух невідомого транспортного засобу на околиці н.п. Княжпіль. Група реагування, яка негайно висунулася з прикордонного підрозділу, в ході пошукових заходів виявила таксі марки «Део Ланос».  В автівці знаходилося двоє осіб неслов’янської зовнішності. Під час бесіди з ними стало відомо, що вони є громадянами Туреччини та мають намір незаконно потрапити до Польщі.

Менш ніж за пів години, дільничним інспектором цього ж відділу прикордонної служби зупинено ще трьох осіб. Громадянка Туреччина разом з двома дітьми віком 5 та 8 років, які кілька днів тому прилетіли до м.Львова, намагались подолати загороджувальний паркан посеред ночі, аби також нелегально пробратися до сусідньої країни.

Щодо правопорушників за спробу незаконного перетинання державного кордону України складено адмінпротоколи. Тривають фільтраційні заходи.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси