Пасажиро-транспортний потік на кордоні значно зменшився

НАЗАД
18 березня 2020 10:14

Зменшення пасажиро-транспортного потоку спостерігається нині по всій лінії державного кордону.

Минулої доби співробітники Державної прикордонної служби провели оформлення 45,7 тисяч осіб. З них в Україну прямувало більше 27,6 тисячі осіб і понад 18 тисяч громадян виїхали за кордон.

Від загальної кількості осіб державний кордон перетнуло майже 41 тисяча громадян України, які в своїй більшості (25,8 тисяч) повернулися додому.

Іноземних громадян за добу оформлено понад 4,8 тисячі осіб, більше 3 тисяч із них прослідували за межі нашої країни. Відмовлено ж у пропуску в Україну понад 80 іноземним громадянам.

Крім того, було оформлено 12,7 тисяч транспортних засобів, причому як на в’їзд, так і на виїзд майже в однаковій кількості.

Зазначимо, окрім заходів прикордонного контролю прикордонники продовжують проводити і температурний скринінг. Минулої доби під час таких заходів виявлено 1 громадянина України з підвищеною температурою тіла 38 °C. В подальшому представниками санітарно-карантинного підрозділу дану особу направлено на обстеження в медичний заклад.

Всього ж від початку запровадження додаткових заходів (з 25.02.2020) щодо недопущення поширення корона вірусної інфекції територією України температурний скринінг проведено майже 2,3 млн осіб. З підвищеною температурою тіла виявлено більше 40 осіб. Подальше їх обстеження здійснювали представники медичної сфери.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси