Осіб, які перебували в розшуку, прикордонники затримали на Київщині

НАЗАД
03 липня 2022 11:23

На Київщині прикордонники викрили осіб з підробленими документами, фальшивими відмітками у документах. Окрім того виявили трьох осіб, які перебували в розшуку.

Громадянин Грузії 1986 року народження мав повністю підроблене водійське посвідчення, видане на його установчі дані. Чоловік керував автомобілем «Івеко». Зі слів особи липовий документ він придбав у Грузії. В іншого громадянина Грузії прикордонники виявили підроблені відмітки про перетин державного кордону України. Пізніше чоловік розповів, що підроблені відмітки допомогли проставити горе ділки за 1000 гривень.

В обох випадках осіб передали співробітникам Нацполіції та направили повідомлення про виявлення ознак злочину за ст.358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

А стосовно трьох осіб 1969, 1977 та 1971 років народження, котрі перебували в розшуку, спрацювала одна із баз даних. Українців розшукували за вчинення кримінальних злочинів пов’язаних з незаконним виробництвом, виготовленням, придбанням, зберіганням, перевезенням наркотичних засобів. Один із чоловіків переховувався від правоохоронних органів, адже є головним підозрюваним в кримінальній справі. Іншого громадянина розшукували співробітники виконавчої служби через недотримання зобов’язань.

Прикордонники поінформували працівників Нацполіції та передали громадян для подальших правових дій.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси