Оригінальний тютюн з «ароматом» бензину, сигарети в панелі авто та книгу XIX століття виявили прикордонники у пунктах пропуску

НАЗАД
25 березня 2019 12:16

На кордоні з Польщею прикордонники Мостиського загону, спільно з митниками з паливного баку автівки українця дістали 23 кілограми тютюну.

Чоловік, прямуючи до Польщі з України, з метою підзаробітку, вирішив використати паливний бак своєї «Шкоди» не за призначенням. Замість нафтопродукту він запихнув у бак для пального тютюн. Водію «Шкоди» довелося пошкодувати за свій вчинок, адже правоохоронці вилучили і тютюн до кальяну, з яскраво вираженим «бензиновим» ароматом, і сам транспортний засіб.

А в пункті пропуску «Дзвінкове», громадянка України спробувала перехитрити прикордонників Мукачівського загону та, прямуючи до Угорщини, сховала в конструктивних особливостях свого автомобіля сигарети. Тютюнові вироби прикордонники та митники знайшли і під панеллю приладів, і в бампері, і в підкрилках автівки жінки. Всього за 100 пачок прихованих сигарет 41-річна українка втратила свій «Мерседес» 1995 року випуску, який разом з куривом вилучили правоохоронці.

Інший українець, повертаючись додому з РФ через пункт пропуску «Піски» Харківського прикордонного загону, прихопив з собою книгу, датовану 1885 роком, яка, ймовірно, становить історичну цінність. Книгу правоохоронці вилучили та направили на державну експертизу культурних цінностей.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси