(ВІДЕО) Організатора каналу нелегальної міграції взяли під варту, альтернатива – застава у 5 млн гривень

НАЗАД
16 листопада 2019 12:41

В Одесі організатора каналу нелегальної міграції громадян Туреччини до країн Євросоюзу, якого днями затримали прикордонники, взято під варту.

Нагадаємо, що цього тижня на в’їзді в Одесу оперативні  співробітники Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України затримали 4 нелегальних мігрантів – громадян Туреччини разом з їхнім співвітчизником – організатором каналу.

Затримані незаконно потрапили в Україну з Молдови та планували продовжити подорож до країн Європейського Союзу.

Варто вказати, що в жовтні цього року даного організатора прикордонники вже затримували на території України. Тоді його було засуджено за незаконне переправлення осіб через кордон й видворено з України із забороною в’їзду на три роки.

Однак, він не полишив справу пов’язану з незаконним переміщенням іноземців через державний кордон України. Проте знову пильність прикордонників стала на заваді його незаконній оборудці.

Вчора прокуратурою Одеської області вказаному громадянину Туреччини оголошено підозру про вчинення злочину передбаченого ст.332-2 та ч.2 ст. 332 КК України. Й у Приморському районному суді Одеси винесено ухвалу про  обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном 2 місяці і як альтернативу визначено заставу у 5 мільйонів гривень.

Разом з тим того ж дня чотирьох громадян Туреччини, які були затримані разом з організатором, у Малиновському районному суді Одеси визнано винними у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 204-1 КУпАП На кожного з них накладено штраф розміром 8500 гривень та заборонено в’їзд на територію України терміном на 5 років.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси