(ВІДЕО) Оперативно-розшуковими підрозділами Держприкордонслужби продовжуються системні заходи протидії злочинності на кордоні

НАЗАД
08 вересня 2018 13:31

Переважно молоді люди, з яких 17 жінок, домовившись із представниками міжнародної злочинності мали реалізувати їх план злочинного збагачення та свій намір дістатися Західної Європи.

Учора, в м. Харків оперативними співробітниками Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України у взаємодії із співробітниками управління БЗПТЛ ГУНП у Харківській області припинено чергову спробу переправити «живий товар» з Російської Федерації до країн ЄС, використовуючи територію нашої держави.

Так, в ході прикордонної спецоперації у приватних помешканнях міста, за годину до відправки на західний кордон, затримано 30 незаконних мігрантів, вихідців із В’єтнаму. Переважно молоді люди, віком від 18 до 25 років, з яких 17 жінок, домовившись із представниками міжнародної злочинності мали реалізувати їх план злочинного збагачення та свій намір дістатися Західної Європи.

Наразі тривають заходи у відношенні осіб, причетних до їх незаконного переправлення через державний кордон України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси