On-line навчання та анкетування – особливості карантину для прикордонників

НАЗАД
22 квiтня 2020 16:00

У той час як виконання службових обов’язків для прикордонників не надто змінилося в умовах всеукраїнського карантину, деякі аспекти діяльності правоохоронців все ж таки зазнали змін.

У першу чергу йдеться про підвищення кваліфікації особового складу.

Так, щоквартальні навчання і контроль знань повністю перейшли на дистанційну платформу. Зокрема, в Донецькому прикордонному загоні військовослужбовці вивчають теоретичні матеріали за допомогою онлайн-лекцій.

Що ж стосується перевірки знань, то цей процес відбувається дистанційно вже декілька років поспіль. Система вкотре доводить свою ефективність, а в умовах сьогодення, як ніколи, виправдовує доцільність її створення.

Окрема увага у процесі дистанційного навчання приділяється антикорупційному законодавству. З огляду на прагнення Держприкордонслужби стосовно нульової толерантності до корупції серед особового складу саме правова свідомість і обізнаність про відповідальність за будь-які корупційні прояви є ефективними превентивними мірами.

Карантин – не канікули. Сьогодні цей слоган актуальний не лише для школярів. Прикордонники зі складу Об’єднаних сил вдало використовують цей час і продовжують самовдосконалюватися в режимі on-line.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси