Олег Слободян: Прикордонники отримали наказ не застосовувати зброю та силові засоби впливу

НАЗАД
10 вересня 2017 23:00

В Адміністрації Держприкордонслужбі пояснили, чому до учасників «мирної акції» на кордоні з Польщею не було застосовано силові засоби з метою протидії правопорушенню.

В Адміністрації Держприкордонслужби пояснили, чому до учасників «мирної акції» на кордоні з Польщею не було застосовано силових засобів з метою протидії правопорушенню.
Про це повідомив помічник Голови Держприкордонслужби Олег СЛОБОДЯН у себе на сторінці у Facebook.
«Журналісти запитують, чому прикордонники не використовували зброю? Відповідаю: прикордонники отримали наказ не застосовувати зброю та засоби фізичного впливу, адже проходила «мирна акція», – написав Олег СЛОБОДЯН.
Як повідомлялося, сьогодні близько 20.00 група агресивно налаштованих осіб з боку в`їздного шлагбауму у пункті пропуску «Шегині» зчинила бійку з представниками Національної поліції та Держприкордонслужби, вдерлася до пункту пропуску, порушила державний кордон України та сприяла незаконному порушенню державного кордону групою осіб, серед яких були в т.ч. і Міхаїл Саакашвілі, і Народні депутати України.
Ганебнішу ситуацію важко уявити, коли народні депутати україни є організаторами масового порушення державного кордону та ще й на кордоні з Європейським Союзом.
На даний момент в пункт пропуску «Шегині» вже виїхала слідча група з військової прокуратури та Нацполіції для вивчення обставин цього інцеденту і відповідно для підготовки матеріалів для подальшого правового реагування.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси