Олег Шинкарук: «Офіцер-прикордонник повинен володіти надійними професійними знаннями та навичками організаторської та виховної роботи»

НАЗАД
17 сiчня 2019 08:38

Учора в Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького розпочато тижневий навчально-методичний збір із науково-педагогічним складом закладу.

Такій захід слугуватиме удосконаленню освітнього процесу на факультетах та кафедрах академії, підвищенню педагогічної майстерності науково-педагогічного складу та запровадженню в освітній процес передового досвіду вишів України, органів та підрозділів Держприкордонслужби.

Участь у заході взяли керівний склад факультетів, офіцерський та викладацький склад академії. 

Під час відкриття збору ректор Національної академії – доктор технічних наук професор заслужений працівник освіти України генерал-майор Олег Шинкарук, привітав усіх присутніх із початком нового календарного року і побажав всім взаєморозуміння, злагоди та успіхів у праці на благо нашої Батьківщини.

 «Розвиток освіти багато в чому визначає вигляд майбутнього суспільства. Освіта формує людину, озброює її знаннями, виховує громадянські якості, вміння думати й працювати. Тому офіцер-прикордонник, як ніколи, повинен володіти надійними професійними знаннями та навичками організаторської та виховної роботи. Тож сьогодні ми розпочинаємо навчально-методичний збір, під час якого буде проведено ряд методичних занять з питань методики підготовки та проведення основних видів навчальних занять, обмін досвідом щодо впровадження в навчальний процес активних методів навчання з урахуванням оперативно-службової діяльності органів охорони кордону в умовах складної соціально-політичної обстановки та низки інформаційних повідомлень», — зазначив генерал-майор Олег Шинкарук та запросив усіх учасників збору до плідного та конструктивного діалогу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси