Обстановка на західному кордоні

НАЗАД
03 березня 2022 13:24

За добу 2 березня державний кордон України на західній ділянці перетнули близько 93 тисяч осіб та майже 15 тисяч транспортних засобів. Ці показники залишилися на рівні минулої доби.

На виїзд з України до ЄС та Молдови прослідувало майже 79 тисяч осіб. Кордон до Польщі перетнули майже 50 тисяч людей, решта 29 тисяч вибули до Угорщини, Словаччини, Румунії та Молдови.

Минулої доби кордон на в’їзд до України перетнули майже 14 тисяч наших співвітчизників, більшість з яких чоловіки. Це на дві тисячі осіб більше, ніж 1 березня. Дякуємо землякам, які повернулися на Батьківщину у складний для неї час!

Нагадуємо, що усі пункти пропуску на західному кордоні працюють у цілодобовому режимі.

Завантаженість пунктів пропуску кожні три години висвітлюється на сторінці Західного регіонального управління Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, щоб громадяни мали змогу самі обирати найменш заповнені пункти пропуску.

Наразі одним з основних завдань для прикордонників та митників є оформлення гуманітарної допомоги для українського населення та нашої армії. Наразі усі пропускні процедури максимально спрощені, але додаткову інформацію щодо перевезення гуманітарної допомоги через кордон можна отримати за посиланням https://cutt.ly/1AsN2Oo.

ПРОСИМО усіх громадян на кордоні дотримуватися правопорядку, черговості та норм моралі під час перетину кордону.

ЗАКЛИКАЄМО: не пропонуйте прикордонникам хабарі за позачерговий або незаконний перетин кордону! Вам відмовлять, проінформують поліцію (будете мати проблеми із законом), а потім доставлять до військкомату. Крім того, дії тих, хто намагається «вирішити питання», відволікають охоронців кордону від виконання безпосередніх обов’язків.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси