Обстановка на західному кордоні Україні

НАЗАД
02 березня 2022 12:00

Цієї доби державний кордон України на західній ділянці перетнули майже 94 тисячі осіб та майже 14 тисяч транспортних засобів. Дані показники приблизно на 13% менші за показники минулої доби.

На виїзд з України до ЄС та Молдови виїхало майже 94 тисячі осіб. Зокрема, кордон до Польщі перетнули майже 58 тисяч людей, решта – до Угорщини, Словаччини, Румунії та Молдови.

ВАЖЛИВО, щодобово на Батьківщину повертаються майже 12 тисяч наших співвітчизників, більшість з яких чоловіки, які зробили свій вибір у складний для нашої країни час.

НАГАДУЄМО, що усі пункти пропуску на західному кордоні працюють у цілодобовому режимі. Перевірки та пропускні операції максимально спрощені, мінімізовано перелік документів, які необхідно мати з собою при виїзді з країни. Прикордонники і митники суміжних країн також максимально спростили пропуск на свою територію.

ПРОСИМО усіх громадян на кордоні дотримуватися правопорядку, черговості та норм моралі під час перетину кордону. Ваша самоорганізованість, взаємоповага і витримка дадуть змогу пришвидшити пропускні операції.

ЗАКЛИКАЄМО: не пропонуйте прикордонникам хабарі за позачерговий або незаконний перетин кордону! Вам відмовлять, проінформують поліцію (будете мати проблеми із законом), а потім доставлять до військкомату. Крім того, дії тих, хто намагається дати хабар, відволікають охоронців кордону від виконання безпосередніх обов’язків.

НАГАДАЄМО! завантаженість пунктів пропуску кожні три години висвітлюється на сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, щоб громадяни мали змогу самі обирати найменш заповнені пункти пропуску.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси