Новеньку вантажівку, викрадену в Нідерландах, та легковик, який розшукував Інтерпол, затримали прикордонники на кордоні з Польщею

НАЗАД
29 листопада 2019 10:57

Новеньку вантажівку «DAF» 2019 року випуску, викрадену в Нідерландах місяць тому, затримали прикордонники Луцького загону на кордоні з Польщею.

51-річний водій – громадянин України прямував в Україну через пункт пропуску «Ягодин» за кермом вантажного автомобіля «DAF» польської реєстрації. Але під час перевірки VIN-коду автівки прикордонники встановили, що остання була викрадена в Нідерландах в кінці жовтня цього року та знаходилась у міжнародному розшуку. Прикордонники автомобіль затримали та передали співробітникам Нацполіції, а також про спрацювання бази повідомили представників Укрбюро Інтерполу в м. Києві.

А в пункті пропуску «Шегині» прикордонники Мостиського загону також затримали автомобіль, що був в міжнародному розшуку. 34-річний киянин на автомобілі «Mazda» української реєстрації повертався з Польщі в Україну. Під час внесення інформації зі свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу до бази даних спрацювала база Інтерполу. Прикордонники провели ідентифікацію транспортного засобу в ході якої виявили, що номер кузова автівки був змінений на інший шляхом механічного втручання.

По даному факту охоронці кордону направили повідомлення до Укрбюро Інтерполу в м. Києві та отримали підтвердження, що легковик був викрадений в Україні у 2014 році. Автівку правоохоронці передали співробітникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси