(ВІДЕО) Нове життя посеред війни

НАЗАД
28 сiчня 2023 14:24

Молоде подружжя морських прикордонників - лейтенанти Олександр та Юлія - наважилися народити дитину під час війни. А рішення про це прийняли саме 24 лютого 2022 року.

Олександр народився та виріс у Луганську, але завжди марив морем. Його прадід був військовим моряком, під час Другої світової війни навіть топив кораблі фашистських загарбників. Тому прагнення Олександра продовжити династію та стати військовим формувалося ще змалку.

Після навчання у Військово-морському ліцеї в Одесі, закінчив Одеську Військову академію.

Юля родом з Новоград-Волинського. Закінчила Військово-юридичний інститут національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. 2021 року, після закінчення навчання, їх обох було направлено до лав Державної прикордонної служби України.

Кажуть, що майже відразу звернули увагу один на одного. І незабаром вже зрозуміли, що це справжнє кохання, а їхні серця б’ються в унісон.

Олександр на той час проходив службу у лавах Морської охорони, але життя один без одного молоді офіцери вже не уявляли, тому без вагань Юля залишила сухопутний підрозділ і вирішила також стати морською прикордонницею.

Невдовзі закохані стали подружжям. Вже мріяли про дітей, але раптом в Україну з повномасштабним вторгненням вдерлися рашисти. Саме у цей день, 24 лютого 2022 року, молодята прийняли остаточне рішення про те, що на землі має бути, як мінімум одним українцем більше. Щоправда, як гарантію мирного майбуття своєї країни, народили чарівну україночку!

Підтримуючи молоду офіцерську родину командир та колеги по службі від усього колективу загону Морської охорони привітали Юлію та Олександра з народженням доньки!

А враховуючи те, що батьки Олександра та батько Юлі зараз також захищають Україну у лавах ЗСУ та ТРО, то неважко передбачити подальший вибір професії новонародженої. Але робитиме вона його вже у вільній, незалежній, мирній країні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси