Невідомі покинули напризволяще 6 вихідців з Індії та Пакистану у лісах Закарпаття

НАЗАД
27 липня 2018 10:27

Учора оперативники Західного регіонального управління та прикордонники Чопського загону затримали на Закарпатті шестеро нелегалів та їх ймовірного провідника.

Так, під час патрулювання на околиці с. Глибоке співробітники оперативного підрозділу та військовослужбовці відділу «Ужгород» Чопського загону виявили двох невідомих азіатської зовнішності. Іноземці перебували у прикордонні без жодних документів.

З метою виявлення інших можливих правопорушників військовослужбовці продовжили пошукові заходи і незабаром виявили ще четверо вихідців із східних країн. Вони переховувалися у лісі неподалік. П’ятеро з затриманих назвалися громадянами Індії, ще один – громадянином Пакистану.

Також поблизу прикордонникам вдалось затримати нашого співвітчизника, ймовірного провідника. Він теж не мав при собі жодного документа та не зміг пояснити правоохоронцям, що робить біля кордону.

Під час перевірочних заходів іноземці розповіли, що невідомі провідники вимагали гроші за те, що вони нібито вже довели їх в Угорщину, однак покинули серед лісу на Закарпатті. Наразі тривають пошуки причетних до даного правопорушення та фільтраційні заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси