Нелегальних мігрантів з Марокко та Індії виявили прикордонники минулої доби

НАЗАД
16 грудня 2018 09:23

В мікроавтобусі «Mercedes», який прямував до Польщі через пункт пропуску «Устилуг», знаходилось двоє пасажирів без документів.

Учора ввечері, за інформацією місцевого жителя, прикордонники Львівського загону поблизу держрубежу затримали іноземця, який мав намір незаконно перетнути державний кордон поза пунктом пропуску. Документи, що посвідчують особу, чоловік не зміг пред’явити. Проте зі слів останнього, він є громадянином Марокко.

Наразі іноземець перебуває у відділі прикордонної служби «Рава-Руська» для встановлення всіх обставин здійснення правопорушення.

Крім  того, в пункті попуску «Устилуг» військовослужбовці цього ж загону викрили ще 2 двох нелегальних мігрантів. В мікроавтобусі «Mercedes», який прямував до Польщі через пункт пропуску «Устилуг», знаходилось двоє пасажирів без документів. Чоловік і жінка повідомили, що є громадянами Індії.

Стосовно водія транспортного засобу, громадянина України, та іноземців складено протоколи про виявлення ознак адміністративних правопорушень за ст. 202 та ст. 204-1 ч.2 відповідно.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси