Недосамоізолювалися. На кордоні виявлено двох порушників правил карантину

НАЗАД
13 квiтня 2020 09:37

Минулої доби в пунктах пропуску на державному кордоні співробітники прикордонного відомства України виявили двох порушників самоізоляції.

Учора, 12 квітня, в пункті пропуску «Бачівськ» та «Сеньківка», що на Сумщині та Чернігівщині, прикордонники виявили двох громадян України. Обидвоє 31 березня підписали згоди на самоізоляцію, втім особи самі собі призначили термін карантину та за 12 діб рушили мандрувати.

За цими фактами прикордонники проінформували співробітників Нацполіції, які притягнули порушників до адміністративної відповідальності за ст. 44-3 КУпАП «Порушення правил щодо карантину людей».

Нагадаємо, що КУпАП 17.03.2020 доповнено статтею 44-3 «Порушення правил щодо карантину людей», яка передбачає, що порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами, тягне за собою накладення штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси