Не існує у світі сили сильнішої, аніж сила природи

НАЗАД
24 червня 2021 10:30

Донеччина досі оговтується від нанесеної шкоди стихійним лихом, що вирувало останніми днями.

У місті Маріуполь та в околишніх населених пунктах внаслідок ускладнення погодних умов досі залишаються частково підтоплені присадибні ділянки мешканців регіону. Сильний вітер повалив не один десяток дерев, що в свою чергу пошкодило дахи будинків, прибудинкових територій, огорожі та автомобілі.

Істотної шкоди стихія завдала декільком населеним пунктам Мангушської об’єднаної територіальної громади.

Прикордонники Донецького прикордонного загону разом з  працівниками Національної поліції, військовими Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Збройних сил України та Головою Мангушської окремої територіальної громади, об’єднавши спільні зусилля одразу розпочали заходи з ліквідації наслідків негоди.

Не полишаючи мешканців прикордоння в біді, прикордонники відділу прикордонної служби «Ялта» продовжують допомагати місцевому населенню розбирати завали дерев, відновлювати пошкоджені паркани, території та будівлі.

За даними Донецького гідрометеорологічного центру до кінця червня місяця триватиме активна грозова діяльність. Очікувана середня кількість опадів до 44-47 мм.

Державна прикордонна служба завжди готова надати допомогу місцевому населенню у разі виникнення надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси