Напередодні Дня Святого Миколая курсанти Національної академії Держприкордонслужби відвідали малюків у дитячому будинку

НАЗАД
05 грудня 2018 09:50

Справжню зимову казку організували для малечі Хмельницького дитячого будинку курсанти інженерно-технічного факультету Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького

З наближенням зимових свят кожен з нас чекає на новорічні дива. Однак найбільше їх потребують діти, які з різних причин позбавлені батьківського піклування, не мають своєї сім’ї, і яким так необхідне батьківське спілкування та материнська любов.

Справжню зимову казку організували для малечі Хмельницького дитячого будинку курсанти інженерно-технічного факультету Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, які завітали до дітлахів та приділили їм частинку тепла, любові, радості та справжні  незабутні емоції.  Курсанти подарували малятам набори солодощів, фрукти, іграшки, а також зимові рукавички та шапочки. Зустріч не обійшлася без теплих обіймів та щирих, по-дитячому радісних  усмішок.

За словами курсантів факультету,  надавати допомогу тим, хто її потребує – це обов’язок кожної свідомої людини і зокрема й кожного військовослужбовця. Курсанти також зізнаються, що уже традиційно декілька років поспіль організовують такі зустрічі, і надзвичайно приємно, що своїми діями  вони допомагають втілити у життя маленькі мрії дітей.

«Подібні зустрічі завжди наповнені радістю і теплом. Навіть неможливо словами передати ті емоції щастя, коли відчуваєш, що робиш добро. Під час нашої зустрічі малюки не сходили з рук, гралися наче з рідними, розповідали вірші, ділилися думками і не відпускали від себе», - розповів курсант 4 курсу інженерно-технічного факультету В’ячеслав Марченко.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси