Надзвичайний і Повноважений Посол Канади в Україні та Представник Президента України в АР Крим побували у КПВВ «Каланчак»

НАЗАД
26 вересня 2020 09:24

Надзвичайний і Повноважений Посол Канади в Україні Лариса Ґаладза та постійний Представник Президента України в АР Крим Антон Кориневич із робочим візитом перебували на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом.

У супроводі виконуючого обов’язки начальника Херсонського прикордонного загону підполковника Владислава Кобилякова Посол Канади та Представник Президента ознайомились з інфраструктурою КПВВ«Каланчак», порядком здійснення перевірочних заходів, контролю осіб, умовами пропуску громадян через адмінмежу та роботою прикордонників у період дії карантинних обмежень. Крім того, ознайомились з умовами несення служби військовослужбовцями та мали змогу пройти шлях, який долають громадяни під час перетину адмінмежі.

Спілкуючись з подорожуючими, Посол Канади та Представник Президента відзначили важливу роль служби на цьому напрямку та подякували військовослужбовцям за їх сумлінну роботу.

Підполковник Владислав Кобиляков зазначив, що Державна прикордонна служба прикладає максимум зусиль у захисті від злочинності, зовнішньої агресії  та охорони адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси