(ВІДЕО) На українсько-російському кордоні прикордонники виявили старовинну книгу та бронзову ікону

НАЗАД
08 жовтня 2016 10:17

Сьогодні вночі в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили старовинну книгу

Сьогодні вночі в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники Сумського загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили старовинну книгу. Під час здійснення поглибленого огляду мікроавтобусу «Volkswagen» української реєстрації, на якому наш співвітчизник виїжджав до Росії, прикордонний наряд в сумці серед речей виявив старовинну церковну книгу на слов’янській та російській мовах «Святое  Евангеліе от Матфея, Марка, Луки и Іоанна», надрукованої в синодальній друкарні м. Санкт-Петербурга у 1903 році.

Наразі вилучений стародрук передали для проведення експертизи на предмет культурної чи історичної цінності.

Також вчора ввечері прикордонники Харківського загону спільно з представниками фіскальної служби зупинили громадянина України, який намагався перемістити через кордон бронзову ікону попередньо 19 століття. У чоловіка, який пішки прямував до України працівники пункту пропуску "Журавлівка" знайшли серед речей старовинний предмет. Виявлений раритет передали представникам фіскальної служби.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси