На українсько-польському кордоні у двох українців виявили наркотики

НАЗАД
02 сiчня 2022 12:14

У пункті пропуску «Краківець» двоє громадян України не змогли перетнути кордон.

Молодики прямували двома рейсовими автобусами на виїзд з України як пасажири учора пізно ввечері та прихопити з собою наркотики та наркомісткі таблетки, очевидно, розраховуючи, що перетнуть кордон без проблем, бо ж «святкові дні».

Однак на службі добре «тримав носа за вітром» службовий собака, який і винюхав «поціновувачів» наркоти.  

Як з’ясувалося під час особистого огляду, один із українців віз з собою кілька згортків з білою речовиною, зі слів подорожувальника, метадону, два блістери з пігулками, що містять наркотичну речовину «метадон-3Н» по 25 мг кожна та кілька пігулок, що містять наркотичну речовину «трамадол» по 200 мг кожна.

Інший наш краянин, в чохлі телефона приховав згорток з білою речовиною, зі слів хлопця, амфетамін, та прилади для споживання наркотичних речовин зі смолами, які за своїми властивостями є аналогами наркотичних речовин та за переміщення яких також передбачена відповідальність.  

По даних фактах прикордонники направили повідомлення компетентним органам про вчинення кримінального правопорушення за ст. 309 ККУ «Незаконне зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».  Про виявлених правопорушників 1990 та 1996 років народження  повідомлено співробітників поліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси