На українсько-польському кордоні прикордонники затримали автомобіль з бурштином

НАЗАД
29 листопада 2016 08:50

Сьогодні вранці прикордонники Львівського загону не допустили переміщення через кордон ще однієї партії каміння бурштину.

Сьогодні вранці прикордонники Львівського загону не допустили переміщення через кордон ще однієї партії каміння бурштину.

Перемістити товар намагався громадянин України, який прямував до Польщі через пункт пропуску  «Рава-Руська». Враховуючи усі ризики можливого перевезення прихованих від контролю товарів, прикордонний наряд вивів для додаткового огляду автомобіль «Ауді»  польської реєстрації, яким  їхав наш співвітчизник. В результаті спільна прикордонно-митна оглядова група виявила в задній балці ходової частини автомобіля 1,5 кг каміння необробленого бурштину. Доступ до каміння став можливим шляхом демонтажу задньої балки ходової частини іномарки.

Наразі автомобіль та каміння передано ДФС, сума їх оцінки встановлюється .

Нагадаємо, що кілька днів тому прикордонники Львівського загону запобігли трьом випадкам вивезення бурштину. Каміння вагою  6, 5 та 2 кілограми прикордонники виявляли у «Раві-Руській» та «Угринів».

Крім того, минулого тижня прикордонники Мостиського загону виявили 19,5 кілограмів бурштину, які були розфасовані у 60 пакунках та приховані в автомобілі, який прямував до Польщі.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси