На території Академії Держприкордонслужби у Хмельницькому відкрили оновлене футбольне поле

НАЗАД
07 листопада 2019 15:28

Урочисте відкриття футбольного поля зі штучним покриттям відбулося сьогодні на території Національної академії Державної прикордонної служби України.

Привітав із цією подією хмельничан та персонал Національної академії   Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко, який перебував з робочим візитом в Хмельницькому. Він висловив найщиріші слова вдячності за всебічну підтримку керівництву Хмельницької області та міста Хмельницького та всім тим, хто вірив у задум, і хто допомагав своєю особистою участю.

«Сьогодні створення належних умов для занять спортом є одним із головних завдань як керівництва Державної прикордонної служби України так і усіх тих, хто опікується питанням спортивного розвитку молодого покоління. Створення таких місць – є надзвичайно важливою подією в житті академії, адже це додатковий майданчик для розвитку спортивних здібностей та зміцнення свого здоров’я», - сказав очільник прикордонного відомства.

Передбачається, що побудоване футбольне поле зі штучним покриттям розміром 91×46 також можна буде трансформувати в чотири майданчики для гри в міні-футбол.

Окрім цього, теж за кошти місцевого бюджету, було проведено ремонт спортивного залу, придбано тренажерну станцію та подіум для заняття бойовими видами спорту тощо.  

Після відкриття оновленого спортивного майданчика у футбольному поєдинку зустрілися команди «Прикордонник» та «Хмельницька міська рада».  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси