На озері Кагул прикордонники затримали браконьєрів з тисячею метрів сіток та уловом на понад 15 тисяч гривень

НАЗАД
21 листопада 2017 11:18

У ході реалізації інформації оперативних підрозділів Південного регіонального управління Держприкордонслужби та за їх участі, затримали на гарячому трьох українців, які займались незаконним виловом риби на озері Кагул.

Учора прикордонники відділу «Рені» Ізмаїльського загону, в ході реалізації  інформації оперативних підрозділів Південного регіонального управління Держприкордонслужби та за їх участі, затримали на гарячому трьох українців, які займались незаконним виловом риби на озері Кагул.

На незареєстрованому маломірному човні та за допомогою заборонених знарядь лову, а саме 20 сіток завдовжки 1000 метрів, порушники здійснили вилов 50 кілограмів риби різних видів. Сума завданого державі збитку склала понад 15 тисяч гривень.

У ході перевірки з’ясувалось, що у громадян України не було при собі жодних документів, які посвідчують особу. За порушення прикордонного режиму на порушників складено адміністративні документи.

Крім того, за даним фактом до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального порушення статтею 249 КК України (Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом).

 Рибу,знаряддя лову та маломірний плавзасіб переданокомпетентним органам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси