На кордоні зі Словаччиною та Румунією вилучено дві іномарки

НАЗАД
20 сiчня 2019 10:27

Автомобіль, яким українець намагався перемістити через кордон приховано тютюнові вироби, затримали учора в пункті пропуску «Ужгород», що на кордоні зі Словаччиною.

Прикордонники Чопського загону зупинили та оглянули спільно з митниками автомобіль «Ауді» в рамках заходів з посилення оглядової роботи.

В результаті, під коробкою перемикання швидкостей був виявлений тайник, доступ до якого став можливий після демонтажу панелі приладів. В ньому знайшли 720 пачок сигарет. Як засіб контрабанди було вилучено і автомобіль. Сума конфіскату склала майже 85 тисяч гривень.

Позбувся свого авто і громадянин Румунії. Під заднім сидінням авто прикордонники Чернівецького загону знайшли близько 60 пачок сигарет. Сума вилученого у пункті пропуску «Порубне» склала 80 тисяч гривень.

Крім того, під час заходів прикордонно-митного контролю 550 пачок сигарет прикордонники Луцького та Львівського загонів виявили в автомобілях громадянина Молдови та громадянина України. Вона планували перемістити сигарети через пункт пропуску «Ягодин» та «Рава-Руська», що на кордоні з Польщею.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси