На кордоні затримали порушників із Тунісу, Марокко та Білорусі

НАЗАД
01 грудня 2020 13:18

Чергових «шукачів кращої долі» затримали сьогодні на світанку прикордонники Чопського загону неподалік села Сторожниця.

Двоє громадян Тунісу та один громадянин Марокко мали намір потрапити до Словаччини поза пунктами пропуску. Нелегалам на шляху до кращого життя вдалось навіть подолати загороджувальний паркан. За 30 метрів від лінії кордону їх зупинили військовослужбовці відділу «Ужгород». Жоден з затриманих не мав при собі документів, що посвідчують особу. Під час фільтраційних заходів встановлено, що всі вони є студентами одного з українських  вузів і мали намір потрапити до країн Євросоюзу.  

Ще одну правопорушницю, громадянку Білорусі, затримали вночі військовослужбовці відділу «Мамалига» Чернівецького загону. Після невдалої подорожі на заробітки до Польщі кілька днів тому, жінка вирішила шукати щастя у Молдові. Розуміючи, що через карантинні обмеження їй буде відмовлено у в’їзді і в цю країну, вона обрала незаконний шлях перетину українсько-молдовського кордону.

В обох випадках іноземців буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси