На кордоні затримали крадені в Італії та Україні автівки

НАЗАД
14 липня 2018 11:47

Співробітники Держприкордонслужби продовжують активно використовувати базу даних Інтерполу та виявляти на кордоні транспортні засоби та громадян, які знаходяться в міжнародному розшуку. Тільки з початку року викрито майже 100 автівок та 750 осіб.

Вчора на кордоні прикордонники реалізували інформацію Інтерполу відносно 2 крадених автомобілів та 2 іноземців.

Один транспортний засіб спинили в пункті пропуску «Тиса» на Закарпатті. «Опелем» 2013 року випуску в Україну прямував громадянин Угорщини. Під час прикордонного контролю з’ясувалося, що автомобіль викрадений місяць тому в Італії.

Іншу автівку викрили в Одеській області в пункті пропуску «Паланка». Автомобілем «БМВ» 2008 року випуску межі нашої держави намагався залишити громадянин України. Однак на автомобіль спрацювала база Інтерполу, оскільки він був викрадений на початку цього року.

Крім того, за даними Інтерполу на кордоні були затримані громадянин Німеччини та громадянин Молдови, які розшукувалися правоохоронними органами своїх держав. Перетнути кордон на в’їзд в Україну вони планували через пункти пропуску «Устилуг» на Львівщині та «Табаки» на Одещині.

По всім випадкам поінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Києві. Транспортні засоби та осіб передано співробітникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси