На кордоні забезпечено повернення додому майже 3,4 тисяч українців, які перебували на території Польщі без транспортних засобів

НАЗАД
17 березня 2020 09:38

Державна прикордонна служба України постійно відслідковує ситуацію на державному кордоні, в тому числі проводить роботу, аби забезпечити доставку людей з Польщі в Україну, які знаходяться на суміжній стороні без транспортних засобів.

Для цього прикордонне відомство налагодило роботу з органами місцевої влади України щодо залучення їх транспортних засобів для перевезення. Крім того, питання узгоджено з польськими колегами по лінії прикордонно-представницького апарату.

Зазначимо, що з 00:00 16 березня по 06:00 17 березня виділеними органи місцевої влади автобусами забезпечено доставку в Україну майже 3,4 тисячі наших співвітчизників. Переміщення громадян здійснювалося через пункти пропуску:

«Ягодин-авто» (з польської сторони - «Дорохуськ») – 890 українців, «Рава-Руська» («Хребенне») – 1550 осіб, «Краківець» («Корчова») – 950 осіб.

Ця робота не припинятиметься. Прикордонники в межах наданих повноважень робитимуть все можливе, аби забезпечити повернення наших громадян додому і у будь-який час доби готові здійснювати їх оформлення на державному кордоні.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси