На кордоні з Румунією вилучено товари та авто на понад 800 тисяч гривень

НАЗАД
10 березня 2019 11:56

Прикордонники Чернівецького загону в пункті пропуску «Порубне» виявили сховок з контрабандним товаром та прилади радіаційної і хімічної розвідки.

У першому випадку 44-річний громадянин України на мікроавтобусі «Мерседес» повертався додому з Румунії. Враховуючи аналіз ризиків прикордонники ініціювали поглиблений огляд автомобіля, в ході якого спільна прикордонно-митна група демонтувала додатково встановлену перегородку у вантажному відділенні та виявила сховок. У спеціально облаштованій подвійній стінці знаходилося майже дві тисячі одиниць одягу в асортименті на загальну суму більше 700 тисяч гривень. Крім вантажу правоохоронці вилучили і сам автомобіль, який оцінили у 120 тисяч гривень.

Також прикордонники  цього ж загону спільно з працівниками митниці оглянули речі, які перевозив громадянин Португалії до сусідньої країни в автомобілі німецької реєстрації. В одному з пакунків правоохоронці виявили дозиметр, призначений для вимірювання доз гамма-випромінювань, прилад хімічної розвідки та інші спеціальні механічні прилади.

Виявлені прилади правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси