На кордоні з Білоруссю затримано порушника, який проривався в сусідню країну

НАЗАД
01 липня 2017 10:26

Минулої ночі на кордоні з Білоруссю затримано порушника, який автомобілем проривався в сусідню країну перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння.

Минулої ночі на кордоні з Білоруссю затримано порушника, який автомобілем проривався в сусідню країну перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння.

Легковий автомобіль «КІА» прибув до міжнародного автомобільного пункту пропуску «Славутич». Він слідував за межі України в напрямку Білорусі. На під’їзді до пункту пропуску водій, який знаходився в автомобілі один, різко прискоривши авто та проігнорувавши вимогу прикордонного наряду про зупинку протаранив шлагбаум.

З пошкодженим лобовим склом автомобіль продовжував рухатися в напрямку кордону. Аби зупинили порушника прикордонний наряд негайно задіяв стаціонарі засоби примусової зупинки транспортних засобів, але зазнавши чергових пошкоджень автомобіль вирвався з пункту пропуску.

Однак завдяки чітко налагодженій взаємодії між українськими та білоруськими прикордонниками порушника державного кордону на понівеченому авто відразу затримали на території суміжної країни. Інформацію про порушника білоруським колегам передали негайно. Вони в свою чергу повідомили, що затриманий перебуває в стані алкогольного сп’яніння.

Після притягнення особи до відповідальності прикордонники Білорусі повернули його українській стороні. Далі на чоловіка за порушення державного кордону та злісну непокору законній вимозі військовослужбовців  Держприкордонслужби України складено документи про притягнення до адміністративної відповідальності за статтями 185-10 та 204-1 КУпАП, які направлені для розгляду до Чернігівського районного суду.  

Крім того, співробітниками Чернігівського відділу Національної поліції на правопорушника притягнуто до адмінвідповідальності за управління транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси